Afdrukken
maandag, 11 juni 2012 09:48

Verslag Zaradi Tebe-festival

Zaterdag 2 en zondag 3 juni streek het kleurrijke, multiculturele Zaradi Tebe-festival voor de tweede keer neer in het Gentse Pierkespark.

Op het programma stonden 2 dagen boordevol muziek, poëzie, straattheater, allerhande culturele activiteiten en lekkere vegetarische maaltijden.

Ann Krüger van cafe Damberd in Gent, zette alles op alles om Sea Shepherd Belgium sterk vertegenwoordigd te krijgen tijdens dit ecologische festival. Door haar financiële hulp en gedrevenheid was het Sea Shepherd-logo dan ook overal te bespeuren. Affiches, advertenties, festivalshirts, promotiefilmpje… Werkelijk overal prijkte onze Jolly Roger!

Natuurlijk was Sea Shepherd ook tijdens het festival in vol ornaat van de partij. 2 grote Sea Shepherd-banners prijkten in het festivalpark. Centraal in het park werd een grote  promotiestand van Sea Shepherd gebouwd. Doorheen het honderden kleurrijke koppen-tellende publiek konden eveneens een pak zwarte Sea Shepherd-vrijwilligers onderscheiden worden.

Vooral op zaterdag was het aangenaam druk aan onze  promostand. Er werden nieuwe donateurs gemaakt, merchandise werd verkocht, maar bovenal werd er een pak informatie aan de bezoekers gedeeld!

En zo werd Sea Shepherd Belgium en haar missie een stuk gekender in Vlaanderen! Wij danken dan ook heel hartelijk Ann Krüger  die Sea Shepherd deze kans geboden heeft, alsook Günter en Bob, de organisatoren van het festival, voor hun support! Fantastische combinatie van ecologie, cultuur en ontspanning!

Was u er niet bij tijdens het Zaradi Tebe-festival? Geen nood… een kijkje in onze evenementenlijst zal je leren dat Sea Shepherd tijdens heel wat zomerfestivals van de partij zal zijn. We kijken ernaar uit jullie te mogen ontmoeten!

Zaradi_tebe_2

foto : Vincent Serbruyns

 

 

 

Sea Shepherd Belgium vzw
Postbus 65 -- 1840 Londerzeel
Info@seashepherd.be

All contents copyright ©2012 Sea Shepherd Conservation Society
Hosting and other web services donated by EStreet

Home     |      Privacy Policy     |     Copyright     |     Contact