Campaigns Home

Sea Shepherd Campagnes

campaign_home_dolphins_01 Dolfijnen
Waar dolfijnen worden bedreigd, is Sea Shepherd actief met directe interventie. In 1982 hebben wij een eind gemaakt aan de dolfijnenslachting bij Iki eiland (Japan). In 2003 en 2004 stuurden wij bemanningen naar Taiji (Japan) en de Salomonseilanden. Meer...(artikel in Engels)
   
campaign_home_galapagos_01 Galapagos
Op de Galapagos eilanden in Ecuador werkt Sea Shepherd samen met de Nationale Mariene Park dienst aan het voorkomen van stropen  en natuurbeschermingsprogramma’s. Meer   (artikel in Engels)
   
campaign_home_seals_01 Zeehonden
Sea Shepherd vecht voor de zeehonden sinds 1975 en in de afgelopen25 jaar hebben wij honderdduizenden zeehonden voor slachting behoed door middel van verschillende creatieve tactieken. Sea Shepherd inspanningen die zijn gericht op publiciteit hebben bijgedragen aan bewustwording, wat de eerste stap is op weg naar verandering. Meer  (artikel in Engels)
   
campaign_home_sharks_01 Haaien
Op meerdere fronten voert Sea Shepherd een strijd om haaien te redden van uitsterving. Sea Shepherd werkt niet alleen hard aan het creëren van bewustwording en aan de noodzaak om te zorgen voor deze onpopulaire soort, maar patrouilleert ook in beschermde gebieden, brengt corruptie en hebzucht aan het licht en arresteert criminelen die verantwoordelijk zijn voor de haaienindustrie waar miljarden in worden verdiend.  Meer   (artikel in Engels)
   
campaign_home_whales_01 Walvissen
Sea Shepherd vecht al meer dan dertig jaar aan het front om walvissen  te beschermen tegen illegale walvisjagers. Van Japan tot IJsland tot Noorwegen en overal elders ter wereld stuurt Sea Shepherd haar bemanning die actie onderneemt om de walvissen te beschermen tegen deze slachting. Meer  (artikel in Engels )

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
11 - 13 augustus
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: