Nieuwe website Artists for Sea Shepherd

5 maart 2013

Nieuwe website Artists for Sea Shepherd

Artists for Sea ShepherdSea Shepherd kan wereldwijd rekenen op de steun van veel (inter)nationale muzikanten en sterren. Zoals ook (inter)nationale filmsterren ons een warm hart toedragen. Om deze sterren een extra podium te geven en hun daden ten gunste van Sea Shepherd in de spotlights te plaatsen, is er nu de nieuwe website Artists for Sea Shepherd.

Een band op wie Sea Shepherd bijvoorbeeld al jaren kan rekenen, zijn de Red Hot Chili Peppers. In woord maar bovenal ook in daad. Zo doneerde deze wereldberoemde band in het seizoen 2007/2008 een flink geldbedrag om onze jaarlijkse strijd tegen de Japanse walvisjacht te ondersteunen.

Begin Juni was onze kapitein en oprichter Paul Watson op uitnodiging van de Franse deathmetalband Gojira te gast op Rock am Ring, het jaarlijkse Duitse metal festival. Joe Duplantier, zanger en gitarist van Gojira, nodigde Watson uit op het podium en riep het publiek op zich hard te maken voor de definitieve vrijlating van onze kapitein. Destijds dreigde de uitlevering van Watson door de Duitse regering aan Costa Rica.

Een mooi recent en aansprekend voorbeeld is ook Requiem 2019, een indrukwekkende korte film van de hand van Sil van der Woerd en acteur Rutger Hauer. Laatstgenoemde is als Honory Board Member al jarenlang nauw betrokken bij Sea Shepherd. Requiem 2019 ging in november 2012 in world release en was een geschenk van de makers aan Sea Shepherd.
Andere namen van muzikanten/bands die ons wereldwijd supporten zijn o.a. George Kooymans (Golden Earring), Xavier Rudd, Tommy Lee en de bands Ignite en Rise Against.

Wil je meer weten en/of op de hoogte blijven van de wijze waarop artiesten ons steunen?
www.artistsforseashepherd.org 

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
11 - 13 augustus
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: