Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Sea Shepherd

30 october 2012

Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met Sea Shepherd

National Postcode Lottery

De Nationale Postcode Loterij heeft de samenwerking met Sea Shepherd met vijf jaar verlengd. Sinds 2007 ontvangt Sea Shepherd jaarlijks een financiële bijdrage van € 900.000. Recent is deze samenwerking geëvalueerd en is, na goedkeuring door de Raad van Commissarissen van de Nationale Postcode Loterij, besloten de structurele steun in ieder geval tot en met 2017 voort te zetten.  

‘Sea Shepherd organiseert opzienbarende acties om onder andere de bescherming van walvissen hoger op de (politieke) agenda te krijgen’, zegt Judith Lingeman, Manager Goede Doelen van de Nationale Postcode Loterij. ‘Het is slecht gesteld met het leven in de oceanen en er wordt nog steeds op walvissen gejaagd. De Nationale Postcode Loterij vindt het daarom belangrijk Sea Shepherd te blijven steunen en kijkt uit naar de voortzetting van de samenwerking.’

Geert Vons, directeur Sea Shepherd Nederland is zeer verheugd met dit voor Sea Shepherd zo belangrijke nieuws. ‘Het is fantastisch dat we ook de komende vijf jaar weer op de structurele steun van de Nationale Postcode Loterij mogen rekenen’, aldus Vons. ‘Sea Shepherd is bovendien niet alleen enorm blij met de financiële steun, maar ook met de wijze waarop de Nationale Postcode Loterij Sea Shepherd promoot richting media en de maatschappij. Ik heb grote waardering en respect voor de Nationale Postcode Loterij. Zij hebben enorm veel bereikt en verlenen structurele steun aan liefst 85 goede doelen.’

Sea Shepherd is een internationale non-profit organisatie met als missie het beschermen en behouden van de verscheidene diersoorten en ecosystemen in de oceanen. Het doel van de organisatie is een einde te maken aan het afslachten van oceaandieren en het vernielen van hun leefomgeving. Hierbij baseert Sea Shepherd zich op internationale wetten en verdragen, vooronderzoek en relevante documentatie.

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
11 - 13 augustus
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: