Sea Shepherd Global verklaring over de slacht van 333 dwergvinvissen door Japan

31 maart 2017

Sea Shepherd verklaring over de slacht van 333 dwergvinvissen door Japan

Ondanks onze inspanningen om opnieuw de slachting van walvissen in de Zuidelijke Oceaan te verstoren, heeft de Japanse walvisvloot hun zelf-toegewezen quotum voor het doden van 333 dwergvinvissen bereikt. Sea shepherd heeft dit weekend in Amsterdam een spoedvergadering van de Global Board of Directors om onze walvis-defensiestrategie in de Zuidelijke Oceaan te evalueren.

We waren bewust van de uitdagingen vanaf het begin van de campagne - de verdubbeling van de grootte van het walvisvangst-gebied en de lagere quota die gemakkelijker te bereiken zouden zijn. We hebben ons best gedaan, ondanks de kansen, want het was het juiste om te doen. En - zoals gebruikelijk - we deden het alleen. Het is een herinnering dat de onnodige slachting van het mariene leven zal blijven, tenzij regeringen stoppen met het maken van holle uitspraken van afkeuring en gaan beginnen met het nemen van maatregelen om Japan ter verantwoording te roepen.

Dead minke whales on Japanese whaling ship. Photo: Glenn Lockitch/Sea Shepherd GlobalDode dwergvinvis of Japanse fabriekschip.

 

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
23 & 24 juni
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: