Support

Hoe kan ik helpen?


Deel Sea Shepherd-nieuws met al je vrienden op sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Hyves. Zo kun je jouw vrienden attenderen op het bestaan van Sea Shepherd. Misschien worden zij vervolgens ook supporter of donateur!

Bemanningslid

Ben je geïnteresseerd om deel uit te gaan maken van de meest actieve, zeelevenbeschermende scheepsbemanning ter wereld? Sinds de oprichting van Sea Shepherd in 1977, hebben duizenden mensen in de leeftijd van 18-80 als vrijwillig bemanningslid op één van de schepen meegedaan aan campagnes.

Indien je na een weloverwogen besluit kiest voor de vrijwillige scheepsbemanning, meld je dan hier aan. Houd er rekening mee dat  je een Sea Shepherd donateur moet zijn of worden. Dit kan door een gift te doen vanaf 30 Euro. Meer informatie vind je hier. Let op: kennis van de Engelse taal is een absolute must.

De beschikbare plaatsen op de schepen zijn beperkt en daarom is het helaas niet mogelijk voor Sea Shepherd om iedereen die zich aanmeldt in aanmerking te laten komen.

Vrijwilliger aan land

Natuurlijk heeft Sea Shepherd ook vrijwilligers nodig die vanaf de wal de organisatie ondersteunen. Denk hierbij aan het organiseren van evenementen, bemannen van stands, verspreiden van flyers, het vertalen van teksten etc.

Dank

Sea Shepherd voert acties over de hele wereld en is daarbij volkomen afhankelijk van de hulp en steun van mensen die zich vrijwillig in willen zetten. Vrijwilligers, donateurs en supporters zijn onmisbaar voor Sea Shepherd. Wij hopen dan ook dat we in de toekomst nog lang op jullie steun kunnen rekenen.

Denk eraan dat wij al onze vrijwilligers vragen een inschrijvingsformulier in te vullen en een geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Evenementen:

4, 5 en 6 augustus
Lisse
11 - 13 augustus
Groningen

Sites werldwijd:

Australië België Canada Chili Duitsland Europa Frankrijk Galápagos Global Hongarije Italië Nieuw Zeeland Spanje Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten Zwitserland

Top Tweets:


Andere vertalingen:


Fiscaal Voordeel:

ANBI Logo

Onze partner: