Partner
Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om geld in te zamelen voor organisaties die zich inzetten voor mens en natuur. Jaarlijks wordt de helft van het geld dat is opgehaald door deze loterij gedoneerd aan zorgvuldig geselecteerde goede doelen. Sinds haar oprichting in 1989 heeft de Nationale Postcode Loterij al meer dan 5 miljard euro gedoneerd, als onderdeel van haar doelstelling om, inmiddels 99, goede doelen te helpen met hun onmisbare werk.

In 2009 kreeg Sea Shepherd een meerjarig donatiecontract. De eerste donatie van deze meerjarige donatie was 500.000 euro. Deze buitengewoon genereuze, cumulatieve donatie van in totaal 2,5 miljoen euro is een erkenning van de langetermijnverplichting die Sea Shepherd is aangegaan om het zeeleven wereldwijd te beschermen.

 

Sea Shepherd wordt sinds 2007 gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Sinds de start van de samenwerking ontving de organisatie 16,5 miljoen euro van de loterij. In deze uitdagende economische tijden helpen deze middelen er voor te zorgen dat Sea Shepherd het groeiende succes van haar campagnes en de bescherming van oceaandieren wereldwijd kan voortzetten.

Lees meer