Je kunt Sea Shepherd op meerdere manieren helpen

Er zijn verschillende manieren om Sea Shepherd te steunen. Meld je aan als vrijwilliger op een van onze schepen of help bij een evenement bij jou in de buurt. Of doneer geld of materialen om onze schepen op zee te houden. 

Steun ons
Draag financieel bij

Sea Shepherd ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van particuliere donaties. Jouw bijdrage is van groot belang. Met jouw bijdrage kunnen we onze schepen onderhouden en van brandstof voorzien zodat we op elk moment in actie kunnen komen om het leven in zee te beschermen.

Doneer nu
Periodieke schenking
Doneer met belastingvoordeel

Als u een periodieke schenkingsovereenkomst afsluit met Sea Shepherd Nederland dan zijn uw giften, onder voorwaarden van de Belastingdienst, aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Om van dit belastingvoordeel te kunnen profiteren moet de overeenkomst schriftelijk zijn vastgelegd. Hieronder kunt u het formulier van de belastingdienst downloaden:

FORMULIER PERIODIEKE SCHENKING

Print het formulier uit en vul uw eigen gegevens in. Onder 'gegevens instelling of vereniging'  vult u het volgende in: 
Naam instelling: Stichting Sea Shepherd Conservation Society
RSIN/fiscaal (identificatie)nummer: 803275833

Onderteken het forumlier en stuur het op naar:

Sea Shepherd Nederland
Alexander Boersstraat 52
1071KZ, Amsterdam

Wij zullen het forumlier vervolgens voorzien van een transactienummer en het ondertekenen. Het deel voor de schenker sturen we aan u retour (dit heeft u nodig voor uw belastingaangifte). Vervolgens verwerken we de overeenkomt waarna de incasso van de donatie zal worden geactiveerd. De minimale looptijd is vijf jaar. 

 

Erkend Goed Doel
CBF en ANBI status

Sea Shepherd Nederland staat ingeschreven bij de KvK onder nr. 41158702 en is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Het RSIN nummer is 803275833. Daarnaaast heeft Sea Shepherd Nederland het CBF keurmerk

 

Jaarverslag Sea Shepherd Nederland 2019 

Join Neptune's Navy
Volunteer for Our Global Campaigns at Sea

We are always looking for dedicated individuals to crew aboard our global fleet of ships. We want people of all ages, backgrounds and skills who are ready for the adventure of a lifetime as they defend and protect the world’s oceans.

Join Our Crew
Word vrijwilliger of loop stage bij Sea Shepherd Nederland
Doneer je talent

Bij Sea Shepherd Nederland zijn we altijd op zoek naar mensen die hun talenten willen doneren bij ons in de store of op kantoor. Interesse? Vul dit formulier in en we nemen contact met je op. 

Meld je aan

Steun Sea Shepherd

Sea Shepherd Merchandise

Lees meer