Steun Sea Shepherd met een donatie

Draag bij aan onze direct-action campagnes

Sea Shepherd ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van particuliere donaties. Giften van mensen zoals jij.  Jouw bijdrage is van groot belang. Met jouw bijdrage kunnen we onze schepen onderhouden en van brandstof voorzien zodat we op elk moment in actie kunnen komen om het leven in zee te beschermen.

Kom in actie om de oceaan te beschermen
Doneer

Dankzij jouw donatie kunnen onze schepen op zee blijven om wereldwijd het leven in zee te beschermen. Je kunt eenvoudig doneren door hieronder te klikken of door direct een donatie over te maken op ons rekeningnummer: NL47 TRIO 0198 5308 38 tnv Sea Shepherd Nederland.

Doneer nu
Word een maandelijkse donateur
Sluit je aan bij de Ocean Warriors

Als maandelijkse donateur zorg je er niet alleen voor dat Sea Shepherd aan de frontlinie staat, ook word je een Ocean Warrior! Als Ocean Warrior krijg je exclusieve toegang tot ons speciale platform met de nieuwste campagnebeelden, prachtige foto’s en wallpapers en de laatste nieuwtjes rechtstreeks vanuit het hart van onze acties.

 

 

Doe mee!
Leg een gift vast in je testament
Nalaten aan de bescherming van de oceaan

Schenken aan doelen die je belangrijk vindt is een prachtige manier om positieve impact te maken. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om vandaag steun te bieden aan zaken die ze aan het hart gaan. Het vastleggen van een gift aan Sea Shepherd in je testament is een geweldige manier om van betekenis te zijn. Zo steun je ons belangrijke werk op een bijzondere manier en weet je wat je nalaat aan de wereld en haar oceanen.

Lees meer
Periodieke schenking
Doneer met belastingvoordeel

Als u een periodieke schenkingsovereenkomst afsluit met Sea Shepherd Nederland dan zijn uw giften, onder voorwaarden van de Belastingdienst, aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Om van dit belastingvoordeel te kunnen profiteren moet de overeenkomst schriftelijk zijn vastgelegd. Hieronder kunt u het formulier van de belastingdienst downloaden:

 

FORMULIER PERIODIEKE SCHENKING

 

Print het formulier uit en vul uw eigen gegevens in. Onder 'gegevens instelling of vereniging'  vult u het volgende in: 
Naam instelling: Stichting Sea Shepherd Conservation Society
RSIN/fiscaal (identificatie)nummer: 803275833

 

Onderteken het forumlier en stuur het op naar:

Sea Shepherd Nederland
Amersfoortsestraatweg 117
1251AV Laren
Nederland

 

Wij zullen het forumlier vervolgens voorzien van een transactienummer en het ondertekenen. Het deel voor de schenker sturen we aan u retour (dit heeft u nodig voor uw belastingaangifte). Vervolgens verwerken we de overeenkomt waarna de incasso van de donatie zal worden geactiveerd. De minimale looptijd is vijf jaar. 

Erkend Goed Doel
CBF en ANBI status

Sea Shepherd Nederland staat ingeschreven bij de KvK onder nr. 41158702 en is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Het RSIN nummer is 803275833. Sea Shepherd Nederland is een erkend goed doel en heeft het CBF erkenning

Integriteitsschending, Integriteit, meldpunt

Jaarverslag Sea Shepherd Nederland 2022

Lees meer over de CBF erkenning van Sea Shepherd Nederland