Draag bij aan onze direct-action campagnes

Sea Shepherd ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van particuliere donaties. Giften van mensen zoals jij. Jouw bijdrage is van groot belang. Met jouw bijdrage kunnen we onze schepen onderhouden en van brandstof voorzien zodat we op elk moment in actie kunnen komen om het leven in zee te beschermen.

Algemeen Nut Beogende Instelling
ANBI

Sea Shepherd Nederland staat ingeschreven bij de KvK onder nr. 41158702 en is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat giften, onder voorwaarden van de Belastingdienst, aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. 

 

FORMULIER PERIODIEKE SCHENKING

 

Sea Shepherd als ANBI is te verifiëren op de website van de belastingdienst door gebruik te maken van het programma ANBI opzoeken en ‘Sea Shepherd’ in te typen.

ANBI publicatieplicht Jaarrekening Sea Shepherd Nederland

Eenmalige donatie

Je kunt ons eenmalig een bedrag schenken door een overboeking op onze Triodos bankrekening. Graag je naam, volledig adres en evt emailadres vermelden indien je een bevestiging wenst te ontvangen.

 

Sea Shepherd Nederland
IBAN: NL47 TRIO 0198 5308 38
BIC/SWIFT: TRIONL2U


Triodos Bank
Utrechtseweg 44
3704 HD Zeist
finance@seashepherd.nl 

 

Of doneer veilig online.

Doneer nu
Periodieke donatie

Je kunt Sea Shepherd machtigen om periodiek – bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal - een bepaald bedrag af te schrijven van jouw rekening. De door jou afgegeven machtiging kun je op elk moment stopzetten. Voor een periodieke donatie verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen en op te sturen naar:

Sea Shepherd Nederland
Alexander Boersstraat 52 
1071 KZ Amsterdam.

 

FORMULIER MACHTIGING

 

Of word een Sea Shepherd Part-Time Hero. Laat zien dat je achter Sea Shepherd staat, iedere maand weer! 

Doneer nu