Article

Postcode Loterij Voordeelagenda

maandag, 11 Jan, 2021

Sea Shepherd voert al ruim 40 jaar wereldwijd actie om ecosystemen en kwetsbare dieren als dolfijnen, walvissen en zeehonden tegen uitsterven beschermen. Mede dankzij uw deelname aan de Postcode Loterij kreeg Sea Shepherd een extra bijdrage van € 1.980.000 euro om Afrika’s eerste haaien reservaat op te zetten om haaien tegen illegale jacht te beschermen.

 

Postcode Loterij deelnemers krijgen éénmalig 30% korting op de Africa’s First Shark Sanctuary t-shirts met haaien tatoeages erop. Stuur een email naar cs@seashepherdstore.com indien u interesse heeft in deze t-shirts - voorzien van uw naam, adresgegevens en de gewenste maat. Wij nemen dan contact met u op voor de betaling en verzending van uw bestelling.

 

Shirt maten op voorraad in Amsterdam: L, XL
(maat XS, S, M, XXL zijn uitverkocht! Stuur een mailtje als uw maat uitverkocht is en u een ander t-shirt zou willen hebben met dezelfde korting)

 

Originele prijs: €29,-

Met 30% korting: €20,30 (excl. verzending)

 

 

Het t-shirt is ook verkrijgbaar via de  Italiaanse webstore , de kortingscode kan dan bij het afrekenen worden gebruikt.
Is uw maat online uitverkocht? Kies een ander t-shirt van de website, vul dezelfde kortingscode in en u krijgt de korting die normaal op het haaien t-shirt gezeten had (€8,70).

 

Delen

Gerelateerde teksten